Hvor er din karriere vej?

Retningen din karriere tager er op til dig
Gør din karriere synes at være går ingen steder hurtigt? Er det på grund af økonomien, din virksomhed, din chef eller dine kollegaer? Er det alles skyld men din egen?
Din karriere bliver bedre, når du gøre det bedre og det kræver din deltagelse. Omstændigheder kan kaste os off-track fra tid til anden. Men den ansvarlige for retningen af din karriere er du. (Selvom det ikke føles sådan.)
At være ansvarlig for din karriere sætter dig gratis. Når du er ansvarlig, kan du vurdere hvad der fungerer og fjerne hvad der ikke. Du kan foretage ændringer, der skal gøres, fordi du ved, du er den person, der kan gøre dem.
Når du tager ansvar, har du ingen skyld længere. Du får kontrol tilbage til din karriere. Du kan komme videre fordi du ved, du har til magt til at gøre dette.
Så hvordan kan du tage ansvaret For din karriere. Følg disse fem trin nedenfor:
1. du beslutter dig at være ansvarlig
En holdning, der begynder med “Jeg er ligeglad” eller “Jeg vil vente på ting til at forbedre deres egen” kan en dag bliver et problem, der er så overvældende, at du ikke er sikker på hvordan man skal håndtere det. (Lad ikke dette ske for dig. Hvis du er allerede overvældet af en selvtilfreds holdning, ved, at der er en vej ud.) Hvis du ikke behandler din karriere nu, vil du nødt til at beskæftige sig med det senere. Hvis du ikke arbejder på din karriere, din karriere bevæger sig uden retning. Ingen retning betyder ingen mål, hvilket betyder ingen fremskridt.
At være ansvarlig betyder ikke, du er lænket til dine forpligtelser. Det betyder, at du anerkender at hvis din karriere ikke vil i den retning, du ønsker at gå, at det er til dig at tage det i en anden vej.
2. du finder en person, som du kan bidrage med deres karriere
Hvad? Hjælpe andre? Hvad med mig?
Nogle gange gå når vi er kuldkaste omkring vores karriere vi indad. Introspektion er god, når det hjælper os med at omgruppere. Ikke godt, når vi tænker på er vores karriere problemer. Ser til hjælper andre kan motivere dig til at handle. At hjælpe en kollega med karriere udfordringer vil give dig objektivitet om din situation. Du vil også få Energitilfoerslen, inspireret og motiveret. Og du vil føle sig bedre. At hjælpe en anden vil hjælpe dig videre på måder, som du ville aldrig forestille dig.
3. du bliver inspireret
Mine klienter spørge mig, hvad inspiration betyder. Jeg fortæller dem, at inspiration er en almægtige kraft, der udspringer af inde. Det lyser du op og giver dig mere magt, end du nogensinde forventes. Det er, hvad skubber du afhente telefonen, skrive et brev eller sende ud en anden e-mail, når du ikke har lyst. Huske en tid i din karriere, når du var ophidset og Energitilfoerslen fordi alt gik din vej. Anvende følelsen til hvor du er nu.
For at blive inspireret, sætte din skuffelser bag dig. De tjener kun til at holde dig tilbage. Anerkende, at din karriere vil forbedre når du tager ansvar for at forbedre den. Inspiration vil hjælpe dig med at ændre din karriere til bedre.
4. du opretter en Plan
Hvad vil du gerne ske i din karriere? Er du krystalklart eller har du en muddled idé om, hvor du gerne vil være?
Du kan ikke komme til hvor du ønsker at gå, medmindre du ved, hvor du skal hen.
Hvordan kan du vide? Du lytter til din tarm. Du lytte til, at nagende følelse indeni der ikke vil gå væk. Du tager små skridt i denne retning. Vil du have alle dine svar op foran? Lol Men hvis det føles rigtigt, er det nok rigtigt.
Opret din vision. Hvor ville du være hvis du ikke kunne fejle? Hvad ville du gøre, hvis der var nogen hindringer i vejen? Få dit syn på papir og kigge på det hver dag. Derefter, udvikle en plan for at nå dit mål. Hvad vil du gøre først? Anden? Tredje? Hvornår vil du gøre det? Få det på papiret og bruge kalenderen til at holde dig på sporet. Når du ved hvad du vil, er resten gennemførelsen.
5. du nå dine mål
Mål er opnået, når du arbejder hårdt mod dem på regelmæssig basis. Dine mål kan ikke nås på din tidsplan (flest mål ikke er), men har tillid til at du får der. Vide, at det arbejde, du lagt i dag vil bringe de belønninger, du søger i morgen.
Hvad siger du så? Du har kun ét liv at leve, så det kan så godt være et liv du elsker!

One thought to “Hvor er din karriere vej?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.