Dårlig kredit refinansiere 101: Hows og Whats

Hvis du er ligesom alle andre hjem ejer eller almindelige forbruger derude, skal du betale for dine udgifter en eller anden måde. Hvis du har dårlig kredit, du kan være begrænset i dine muligheder, hvad du kan gøre (eller så du tror… «««holde læsning!). Dette kan være specielt irriterende at boligejere, der ønsker at refinansiere deres huslån for at drage fordel af lave renter, men har haft et par gæld standard i de seneste år. Historien er altid det samme: du kan se disse lave 5% renter annonceret på TV og du ved, at du fortjener at refinansiere dit boliglån med denne lave rente. Men når du kalder, du finde ud af, i virkeligheden du kan refinansiere dit realkreditlån, men det vil koste dig en masse mere end du tror. “Hvad?” du tror på dig selv… “Hvorfor det koster mere for mig at refinansiere mit realkreditlån, end jeg troede det ville?” Grunden er enkel: dårlig kredit. Refinansiering med dårlig kredit kan være svært. Du har indgivet konkursbegæring eller martret op en hel bunke af gæld, som du bare ikke kunne betale. Gæld standard tage lang tid at komme i gang din kredit rapport (hvis de nogensinde kommer ud!) og de kan påvirke enhver långiver som du skylder penge.
Dette skyldes, at disse dage långivere er meget klogere i at låntagere kredit score og kredit historie. Alle dine kreditkort oplysninger er gemt i en kæmpe database et sted og hvis din kredit er dårligt for nogle grund, det vil dukke op på et realkreditlån refinansiering betænkning. Og banker formentlig noget imod ikke at se et par standard og dårlig kreditkonti her og der. Flere gebyrer for dem! Din bank kan lide at se en af deres klients øremærket som ‘bad credit’… de kan hæve din rente og du kan ikke gøre noget ved det..
Disse dage, at have dårlig kredit er ikke nødvendigvis lige så slemt som det skal være. Dette skyldes, at bankerne også forretningsenheder. Bankerne låner penge ligesom mennesker gør. I tider med relativt lav rente, bankerne har brug at tjene penge ved oprindelse lån. Og en masse nye ‘subprime’ långivere har åbnet butik i de seneste år og er netop i færd med udlån til folk med dårlig kredit. De søger at refinansiere dårlig kredit konti som din og indsamle store gebyrer på backend.
Mange folk med dårlig kredithistorie ser for at optage lån fra venner og familie. Selvom det kan være en forholdsvis god kortsigtet løsning, kan det ikke være den klogeste af langsigtede virksomhed flytter. Hvad du skal gøre er refinansiere dit realkreditlån og sænke din betaling. Det bedste du kan gøre for dig selv er at shoppe rundt. Jeg ville være villig til at vædde på, at nogle banker vil give dig en bedre deal på et realkreditlån refinansiering end du tror, de ønsker. Find ud af hvem fik den bedste rente til at få de bedste tilbud på dit lån. Dette kan tage lidt benarbejde, men det kunne betale sig. At finde den rigtige bank til at give dig de rigtige tilbud på din refinansiering vil være umagen værd.
Realkreditlån kan vare et helt liv og at ekstra 1% kan tilføje til bogstaveligt talt tusindvis af dollars gennem årene. Jeg har venner, der er i deres 70 ‘ erne og stadig betale af på deres boliglån. Det vil betale sig i det lange løb at sikre, du finder de bedste tilbud muligt. Lad ikke dårlig kredit stoppe dig fra Refinansiering dit hjem.

One thought to “Dårlig kredit refinansiere 101: Hows og Whats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.